Sohbet Odaları İmkansiz Degil
Sohbet Odaları İmkansiz Degil

Kişiler , hayatları boyunca ön yargıların ya da güvensizliklerinin zincirleri ile yaşarlar. Zincirlerini kırıp karşılarına çıkan ya da çıkacak olan şansları görmezden gelmelerine neden olan bu olumsuzluklar, hayatın genelinin ya da hayallerin imkansız olarak görülmesine neden olur. Ancak unutulmamalıdır ki, yaşanacak tek bir hayat var ve bu hayatın tekrarı yok. Belki de şu an bile çıkabilecek şanslar, sırf zincirler kırılamadığı için tepilmekte.

Yalan, güvensizlik, kırılma, üzülme korkuları, geçmiş yaşantılar, kişilerin dünyaya ve diğer kişilere olan bakış açısını etkiler. Geçmişte yaşanmış ya da bir başkasının başına gelmiş olumsuz hayat deneyimleri, kişilerin bu deneyimleri tüm hayata ve hayatlarında bulunan herkese genellemesiyle sonuçlanır.

Yaşanılan olumsuz durumlar genellenmemelidir. Bir defa gelinen hayatta, belki de aranılan, ihtiyaç duyulan, aşk, sevgi, arkadaşlık, dostluk gibi duygular bir tık mesafededir. Sohbet sitesini kullanarak bir adımlık mesafeyi kat etmek, imkansız diye düşünülen aşkın bulunmasını sağlayabilir. Ya da imkansız diye düşünülen sadakatin, sevginin bulunması gerçek olabilir. Her şey mümkündür. ‘Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir’ sözünden yola çıkarak, kişi kendini değiştirip imkansız dediği ya da imkansız gibi görünen şeyler için adım atmalıdır.

Sohbet odalarında hiçbir şey imkansız değildir. Aşk, sevgi, arkadaşlık, keyifli sohbet, zamanın değerli kılınması, sohbet sitesinin kullanıcılarına getirilerindendir. Kişinin tek yapması gereken zincirlerinden kurtulup chat sitesini ziyaret etmektir.